Vi vet att du kommer bli nöjd när du byter jobb....

Centevo kultur

Vi satsar hårt för att få dig att utvecklas som person precis som dina framtida kollegor utvecklats.

Vi tror att alla människor har en drivkraft att utvecklas. Drivkraften ser olika ut I olika faset I livet. Vi är intresserade att vara med dig hela vägen. Har du idéer du inte får gehör för? Vill du vara först med att göra nytta med en helt ny teknik? Är du uppfinnare eller early adapter av teknik är din plats given.

Vi tar hand om dig så du skall kunna slappna av och jobba med det du tycker är intressant. Det vinner alla på.

Vi söker drivna individer och begåvningar. Personer som är vänliga och gillar att ha kul. Vi tror på medarbetarens unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och lägger därför stort fokus på individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi ser till att du har ett komplett trygghetspaket med pensioner, sjukvårdsförsäkringar, friskvård mm. Vi har en vänlig och professionell atmosfär mitt i både Stockholm och Oslo. Är du driven, kreativ och brinner för det du gör så är du personen vi söker! Skicka gärna ett personligt brev med dina erfarenheter/intresseområden som beskriver varför du vill komma ombord hos oss. Glöm inte att bifoga ditt CV. Tjänsterna är tillsvidareanställningar och påbörjas omgående. Maila din information till: job@centevo.no

Daniel Risberg

Business manager
+46 (8) 410 142 12

Svein R Borgersen

Head of Business Development
+47 911 15 412

Varför ska du välja Centevo?

Centevo är vad det heter. Ett bolag med hög utvecklingstakt av tjänster och erbjudanden som drivs av våra kunders agenda. Bolaget har en stabil ägare i Oslo Børs VPS Group som gör att vi långsiktigt kan hålla hög fart. Plattformen för digitala tjänster omarbetas och uppdateras kontinuerligt.

Centevo är en heltäckande serviceleverantör av såväl digitala som verksamhetstjänster. Vår verksamhetsservice ger Er känslan av egna medarbetare vägg i vägg där allt händer i realtid i din Webbrowser.Vi täcker hela din process från digital KYC och Er kunds gränsyta till custodytjänst, med gränssnitt till samtliga relevanta nordiska aktörer och de stora utanför Norden.