Vi vet att du kommer bli nöjd när du byter jobb....

Centevo kultur

Vi satsar hårt för att få dig att utvecklas som person precis som dina framtida kollegor utvecklats.

Vi tror att alla människor har en drivkraft att utvecklas. Drivkraften ser olika ut I olika faset I livet. Vi är intresserade att vara med dig hela vägen. Har du idéer du inte får gehör för? Vill du vara först med att göra nytta med en helt ny teknik? Är du uppfinnare eller early adapter av teknik är din plats given.

Vi tar hand om dig så du skall kunna slappna av och jobba med det du tycker är intressant. Det vinner alla på.

Vi söker drivna individer och begåvningar. Personer som är vänliga och gillar att ha kul. Vi tror på medarbetarens unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och lägger därför stort fokus på individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi ser till att du har ett komplett trygghetspaket med pensioner, sjukvårdsförsäkringar, friskvård mm. Vi har en vänlig och professionell atmosfär mitt i både Stockholm och Oslo. Är du driven, kreativ och brinner för det du gör så är du personen vi söker! Skicka gärna ett personligt brev med dina erfarenheter/intresseområden som beskriver varför du vill komma ombord hos oss. Glöm inte att bifoga ditt CV. Tjänsterna är tillsvidareanställningar och påbörjas omgående. Maila din information till: job@centevo.no

UX Webbutvecklare

Vi söker 3-5 medarbetare som kommer att arbeta med att ta oss in i nästa generation med form av och utveckling av applikationens användargränssnitt, delaktig i formgivning av kundportaler, appar och allt som når användare.

 • User Experience (UX): skapa ändamålsenlig funktionalitet utifrån insikt i kundens verksamhet och oberoende av enhet (mobil, datorskärm, surfplatta)
 • JavaScript: Från grund till avancerat. Ramverk typ jQuery. Integrera med befintlig applikation och implementera kommunikation mot webbservrar. Test och felsökningsmetoder. Optimering av funktionaliteten.
 • HTML5 och CSS3: Kod och hjälpverktyg
 • Webbstandards: Kunskaper om olika webbläsare, webbstandarder, semantik i HTML, kunskaper i definitioner och beståndsdelar i HTML, CSS och DOM.
 • CMS: Översikt och kunskap om vanligt förekommande CMS och i att göra jämförelser mellan olika system.
 • Grafikprogram: Programvara för bildbehandling och prototyping


Front End application developer

Vi söker 3-5 utvecklare som "kopplar ihop" front end med applikation

 • Java: Från grund till avancerat. Java EE . Spring erfarenhet är meriterande
 • Databas: Kännedom om hur ett datalager kommunicerar med mellanlager via ORM
 • JavaScript: Från grund till avancerat. Gärna erfarenhet av olika ramverk som t ex jQuery. Integrera med befintlig applikation och implementera kommunikation mot webbservrar. Test och felsökningsmetoder. Optimering av funktionaliteten.
 • HTML5 och CSS3: Kod och hjälpverktyg
 • Webbstandards: Kunskaper om olika webbläsare, webbstandarder, semantik i HTML, kunskaper i definitioner och beståndsdelar i HTML, CSS och DOM


Back-end utvecklare

Vi söker 2-3 medarbetare med goda kunskaper inom Java och T-SQL. Personer som brinner för systemutveckling och har ett gediget intresse för finansbranschen.I rollen som back-end utvecklare hos Centevo blir du en del av ett team bygger och förädlar kapitalförvaltningsplattformen Cairo. Systemet är en webbapplikation med en Java/MS SQL back-end. Du kommer att arbeta med att integrera och vidareutveckla systemet i nära samarbete med kollegor samt kunder för att möta finansbranschens utmaningar.

Vi tror att du som söker tjänsten har

 • Goda kunskaper inom Java, och är gärna bekant med Maven, Spring, Hibernate
 • Goda kunskaper inom T-SQL
 • Kunskap om finansbranschen och dess terminologi
 • IT- utbildning på gymnasie-, KY- eller högskolenivå

Har du dessutom praktisk erfarenhet och förståelse för Front-end utveckling med kunskaper inom JavaScript, HTML, & CSS är detta mycket positivt.


Projektledare internationella implementationer

Vi söker 2 medarbetare med erfarenhet av systemimplementering och systemintegration inom finansbranschen. Personer med erfarenhet av och ett gediget intresse för finansbranschen och viljan att effektivisera och förbättra kundernas processer med hjälp av Centevo tjänster. I rollen som projektledare hos Centevo leder ni projekten från förstudie till produktion. Ni kommer att arbeta med att kravställa och vidareutveckla tjänsterna i nära samarbete med kollegor samt kunder för att möta finansbranschens utmaningar. Arbetet kommer att utföras på vårt Stockholmskontor samt på plats hos våra kunder runt om i Europa.

Vi tror att ni som söker tjänsten har:

 • Gedigen erfarenhet av att leda utvecklings- eller systemimplementeringsprojektet.
 • Kunskap om finansbranschen och dess terminologi.
 • Grundläggande kunskap om programmering och relationsdatabaser.
 • IT- eller ekonomiutbildning på KY- eller högskolenivå, eller tillförskaffat er motsvarande kunskap under dina tidigare uppdrag.

Backoffice/Portföljadministratör

Vi söker nya medarbetare till affärsområdet Business Service inom Centevo. Business Service erbjuder ett komplett tjänsteerbjudande för fonder och kapitalförvaltare som vill outsourca sin administrativa process.

Vi tror att du som söker tjänsten:

 • Har erfarenhet från fond alternativt värdepappersadministration
 • Är välstrukturerad, initiativrik och prestigelös
 • Har en hög servicegrad
 • Är noggrann, flexibel med förmåga att se helheten
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

Erfarenhet från arbete med regelverk och myndighetsrapportering är meriterande. Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm

Johan Enwall

Product manager
+46 (8) 410 142 16

Daniel Risberg

Business manager
+46 (8) 410 142 12

Varför ska du välja Centevo?

Centevo är vad det heter. Ett bolag med hög utvecklingstakt av tjänster och erbjudanden som drivs av våra kunders agenda. Bolaget har en stabil ägare i Oslo Børs VPS Group som gör att vi långsiktigt kan hålla hög fart. Plattformen för digitala tjänster omarbetas och uppdateras kontinuerligt.

Centevo är en heltäckande serviceleverantör av såväl digitala som verksamhetstjänster. Vår verksamhetsservice ger Er känslan av egna medarbetare vägg i vägg där allt händer i realtid i din Webbrowser.Vi täcker hela din process från digital KYC och Er kunds gränsyta till custodytjänst, med gränssnitt till samtliga relevanta nordiska aktörer och de stora utanför Norden.